Yeni Projelerimiz Hakkında

 

22.11.2010

 

Arşiv Arama

 

Önceki Sayfa

 

Her Şey Siz Abonelerimiz İçin,

Her Şey Meslek Mensupları İçin,

Her Yapılanmamız Meslek ve Meslek Mensupları İçin,

2011' de Yeni Yüzümüz ve Yeni Hizmetimizde Buluşmak üzere;

Projelerimiz Hakkında

Nusret Sümer - İktisadi Dayanışma Genel Yayın Yönetmeni - 22 Kasım 2010 Pazartesi

Sizlerle mesleğimize yönelik düşündüğümüz çok önemli bir konuyu özel olarak paylaşmak istiyorum.

İKTİSADİ DAYANIŞMA ailesi olarak 28 senedir sizlerin büyük desteğiyle bugünlere kadar geldik. Öncelikle bizlere vermiş olduğunuz sonsuz desteğiniz için teşekkür ederiz. Ana konumuz olan mevzuat konusunda uzmanlaşarak meslek mensuplarına bugüne kadar hizmet vermeye çalıştık. Fakat günümüz konjonktürü sürekli değiştiğinden bizde artık köklü bir değişikliğe gitme zamanımızın geldiğini düşünüyoruz.

Mesleğimize yönelik yaptığımız ve çok önemli olduğunu düşündüğümüz bir tespitimizi sizlerle paylaşmak istedik. Mesleğimizin, kendine özgü bir basın ve haber ajansının olmayışını çok büyük bir eksiklik olarak görüyoruz. Bu büyük projeyi bizim üstlenmemiz gerektiğini çok iyi biliyor, arkamızda büyük bir camianın olduğunu göz ardı etmeden deneyimlerimizle bu işi iyi yapacağımıza inanıyoruz.

Bu önemli konuyu sizlerle paylaşmamızın nedeni uzun zamandır fizibilite raporlarını hazırladığımız büyük bir projeye dönüştürme vaktinin bugün olduğunu düşünmemizdir. Mesleğimize yeni bir soluk, yeni bir heyecan getirerek tüm meslek mensuplarının tek bir basın çatısı altında birleştirme projemiz bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor. Güçlü ve etkili bir basının özellikle bizim mesleğimizde ne kadar etkili olacağının yadsınamaz bir gerçek olduğunun bilincindeyiz.

Bu inançla çıktığımız yolda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek üzereyiz. İlk defa bir meslek mensubuna ait bir basın oluşturacağız. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir internet platformu oluşturarak profesyonel insanlarında desteğiyle Ocak 2011’de başlangıç yapacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Ciddi, ilkeli, tarafsız güvenilir bir meslek basını olmayı kendimize felsefe edinerek bu yola her zamanki gibi kararlı olarak çıkıyoruz. Önemli iş ortaklarımızla her geçen gün profesyonelleşen bir haber ajansı kimliğimizi ön plana çıkaracağız. 

Çok kısaca projelerimizin bazılarını sizlerle paylaşmamız gerekirse;

1- Türkiye’de tüm odalarımız, ilçe başkanlıklarımız, eğitim kurumlarımız, derneklerimizi ve mesleğe katkısı olan tüm meslek mensupları ile birebir canlı röportajlar ve söyleşiler yaparak gerek yazılı gerekse görsel olarak web platformumuzdan tüm Türkiye’de, herkesin aynı anda izlemesini sağlayacağız.

2- Türkiye’nin her yerinde mesleğe yönelik eğitici seminerlere öncülük yapmak istiyoruz. Örgütlü, demokratik ve sosyal olan mesleğimizi Türkiye’nin en güçlü ve en çekici mesleği haline getirmede öncü olmak istiyoruz.

3- Mevzuat alanında bugüne kadar Türkiye’nin en büyük platformu olduğumuzu biliyoruz fakat eksikliklerimizi tamamlayarak sektörümüzde kısa bir zamanda 1. olacağımıza hiçbir şüphemiz yok diyoruz.

4- Web sitemizi ve altyapı teknolojimizi tamamen değiştiriyoruz. En kısa zamanda her şeyiyle yepyeni bir İKTİSADİ DAYANIŞMA&HABER AJANSI yayında olacaktır.

Tabiî ki bu çerçevede ileriye dönük bir çok projemiz mevcut. Zaman içerisinde hepsini hayata geçireceğiz.

Bu konuları sizlerle paylaşmamızın temeline inmemiz gerekirse;

Sizlerden küçük de olsa bu büyük gücün oluşumunda, platformumuza fikirlerinizle destek vermeniz. Bu çerçevede düşündüğümüz projemize; mesleğimizde gerçekleştirilmesini istediğiniz tüm fikirlerinizi bizlerle paylaşmanız.

Bu oluşumda vizyonunuzun bize katacağı değerin çok büyük olacağına inanıyor, işlerinizde başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Şimdiden Ocak 2011 de Yepyeni bir İKTİSADİ DAYANIŞMA ile buluşmak ümidiyle, katkı sunan tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyor, 2011 yılının milletimize camiamıza güzellikler getirmesi diliyoruz.

İktisadi Dayanışma Gazetecilik Matbaacılık ve Danışmanlık Ltd.Şti - Türkiye' nin En Büyük Mevzuat Portalına Hoş Geldiniz

 

Nusret Sümer

 

Okunma: 1214

Diğer Yazıları

 


Yazarın En Çok Okunan 5 Yazısı

 

Yeni Projelerimiz Hakkında